Tom Holland

Tom Holland
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.06.1996
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu, dansçı ve seslendirme sanatçısı. 

Tam adı Thomas Stanley Holland'dır. Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far From Home (2019), Edge of Winter (2016), The Current War (2017), Chaos Walking (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Spider-Man: No Way Home
2022 Uncharted
2021 Onward: Magic Gems (Kısa Video)
2021 Cherry
2021 Spider-Man Title Reveal (Kısa Video)
2021 Chaos Walking
2020 Hadi Gidelim (Seslendirme)
2020 The Devil All the Time
2020 The Voyage of Doctor Dolittle (Seslendirme)
2019 Örümcek Adam: Evden Uzakta
2019 Audi Presents: Lunch Break (Kısa Film - Seslendirme)
2019 Avengers: Endgame
2019 Ajanlar İş Başında (Seslendirme)
2018 Science Fair (Kısa Film)
2018 Avengers: Sonsuzluk Savaşı
2017 Pilgrimage
2017 Spider-Man: Eve Dönüş
2017 Spider-Man: Homecoming, NBD Finals: Watch the Game (Kısa Video)
2017 Elektrik Savaşları
2017 Peter Parker Takes His Driving Test (Kısa Film)
2016 Captain America: Civil War
2016 Edge of Winter
2016 The Lost City of Z
2015 In the Heart of the Sea
2015 Tweet (Kısa Film)
2014 Locke (Seslendirme)
2014 Billy Elliot the Musical Live
2013 How I Live Now
2013 Moments (Kısa Film)
2012 The Impossible
2010 Aşırıcılar (Seslendirme)

Televizyon

2017 Lip Sync Battle
2015 Wolf Hall

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Spider-Man: Homecoming - Virtual Reality Experience
2017 Lego Marvel Superheroes 2
2016 Lego Marvel Avengers

Ödülleri

2017 BAFTA Ödülleri - Yükselen Yıldız
2013 Londra Film Eleştirmenleri Dairesi Ödülü - Yılın Genç İngiliz Oyuncusu, The Impossible
2013 İmparatorluk Ödülü - En İyi Yeni Oyuncu, The Impossible
2013 Genç Artist Ödülleri - En İyi Genç Başrol Oyuncusu, The Impossible
2012 Ulusal İnceleme Kurulu Ödülü - En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu, The Impossible

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Holland Fotoğrafları

Tom Holland FotoğraflarıTom Holland FotoğraflarıTom Holland FotoğraflarıTom Holland FotoğraflarıTom Holland Fotoğrafları