Tom Holland

Tom Holland
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.6.1996
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu, dansçı ve seslendirme sanatçısı. 

Tam adı Thomas Stanley Holland'dır. Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far From Home (2019), Edge of Winter (2016), The Current War (2017), Chaos Walking (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Devil All the Time
2020 Onward
2020 The Voyage of Doctor Dolittle
2019 Chaos Walking
2019 Spies in Disguise (Seslendirme)
2019 Örümcek Adam: Evden Uzakta
2019 Avengers: Oyunun Sonu
2018 Venom
2018 Avengers: Infinity War
2017 Pilgrimage
2017 Spider-Man: Homecoming
2017 Spider-Man: Homecoming, NBD Finals: Watch the Game (Kısa Video)
2017 The Current War
2016 Captain America: Civil War
2016 Edge of Winter
2016 A Monster Calls
2016 The Lost City of Z
2015 In the Heart of the Sea
2015 Tweet (Kısa Film – Ayrıca Yönetmen)
2014 Locke (Seslendirme)
2014 Billy Elliot the Musical Live
2013 How I Live Now
2013 Moments (Kısa Film)
2012 The Impossible
2011 Arrietty (Seslendirme)
2010 Aşırıcılar (Seslendirme)

Televizyon

2017 Lip Sync Battle
2015 Wolf Hall

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Spider-Man: Homecoming - Virtual Reality Experience
2017 Lego Marvel Superheroes 2
2016 Lego Marvel Avengers

Tiyatro

2008 Billy Elliot the Musical

Ödülleri

2017 BAFTA Ödülleri - Yükselen Yıldız
2013 Londra Film Eleştirmenleri Dairesi Ödülü - Yılın Genç İngiliz Oyuncusu, The Impossible
2013 İmparatorluk Ödülü - En İyi Yeni Oyuncu, The Impossible
2013 Genç Artist Ödülleri - En İyi Genç Başrol Oyuncusu, The Impossible
2012 Ulusal İnceleme Kurulu Ödülü - En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu, The Impossible

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Holland Fotoğrafları

Tom Holland Fotoğrafları Tom Holland Fotoğrafları Tom Holland Fotoğrafları Tom Holland Fotoğrafları Tom Holland Fotoğrafları