Tom McGrath

Tom McGrath
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :7.8.1964
Doğum Yeri:Washington

İngiliz komedyen ve oyuncu.

Tam adı Thomas 'Tom' McGrath'tir. Space Jam (1996), Madagaskar ve Patron Bebek serileri gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Patron Bebek 2
2019 Madagascar 4
2017 Patron Bebek
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2010 Mega Zeka
2008 Madagaskar 2
2005 Madagaskar

Televizyon

1996 Kablam!
1995 The Ren & Stimpy Show
1995 The Louie N' Louie Show (Kısa Film)

Yapımcı

2014 Madakaskar Penguenleri

Senaryo

2019 Madagascar 4
2014 Madakaskar Penguenleri
2013 Madly Madagascar (Kısa Video)
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2008 Madagaskar 2
2005 The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (Kısa Film)
2005 Madagaskar

Televizyon

2017 All Hail King Julien: Exiled (Mini Dizi)
2015 The Penguins of Madagascar (Mini Dizi)
2009 Neşeli Madagaskar (Kısa Film)

Oyuncu

1999 Herd (Kısa Film)

Televizyon

2008 Lomax: The Hound of Music

Seslendirme

2017 Patron Bebek
2014 Almost Home (Kısa Film)
2014 Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2013 Madly Madagascar (Kısa Video)
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2011 Çizmeli Kedi
2010 Mega Zeka
2010 The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky (Video)
2009 Canavarlar Yaratıklara Karşı
2008 Madagaskar 2
2007 Shrek 3
2006 Fare Şehri
2005 The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (Kısa Film)
2005 Madagaskar
1988 Lea Press on Limbs (Kısa Film)

Televizyon

2015 The Penguins of Madagascar (Mini Dizi)
2014 Madakaskar Penguenleri
2009 Neşeli Madagaskar (Kısa Film)

Video Oyunları

2012 Madagascar 3: The Video Game
2011 Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns - Again
2009 Madagascar Kartz
2008 Madagascar: Escape 2 Africa
2005 Madagascar

Görev Aldığı Yapımlar

Tom McGrath Fotoğrafları

Tom McGrath Fotoğrafları Tom McGrath Fotoğrafları Tom McGrath Fotoğrafları Tom McGrath Fotoğrafları Tom McGrath Fotoğrafları