Travis Fimmel

Travis Fimmel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.6.1979
Doğum Yeri:Victoria

Avustralyalı oyuncu.

Vikingler (2013), Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) ve Dreamland (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Tau Ceti Four
2021 Zone 414
2021 El Tonto
2020 Here Are the Young Men
2020 Die in a Gunfight
2019 Steve McQueen'i Bulmak
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2019 Dreamland
2017 Lean on Pete
2016 Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2015 Kördüğüm
2012 The Baytown Outlaws
2012 Harodim
2011 Supremacy (Kısa Film)
2010 Kara Büyü
2010 Ivory
2010 Geçmişe Özlem 2
2010 Experiment
2008 Surfer, Dude
2008 Restraint
2001 Jennifer Lopez: I'm Real (Kısa Video)

Televizyon

2020 Raised by Wolves
2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2017 Vikingler
2015 Vikings: Athelstan's Journal
2012 BlackBoxTV
2012 Outlaw Country (TV Filmi)
2010 Chase
2009 The Beast
2006 Southern Comfort (TV Filmi)
2005 Rocky Point
2003 Tarzan

Görev Aldığı Yapımlar

Travis Fimmel Fotoğrafları

Travis Fimmel Fotoğrafları Travis Fimmel Fotoğrafları Travis Fimmel Fotoğrafları Travis Fimmel Fotoğrafları Travis Fimmel Fotoğrafları