Trista Robinson

Trista Robinson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.9.1979
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

The Human Race (2013), Purgatory Road (2017) ve Echoes of Fear (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Queen of the Dead (Kısa Film)
2018 Solitary Confinement
2018 Recovery
2018 Korkunun Sesi
2018 CU Soon
2017 Purgatory Road
2017 Having Your Cake (Kısa Film)
2016 Silent Retreat
2016 Setting the Bar Low (Kısa Video)
2016 Cloudy with a Chance of Sunshine
2015 The Suicide Flowers (Kısa Film)
2015 Jurassic City
2015 Flight World War II
2015 Asmodeus
2014 Gone Doggy Gone
2013 Zombie Ed
2013 The Summoners (Kısa Film)
2013 The Human Race
2013 Beneficent Spider (Kısa Film)
2013 Blink (Kısa Film)
2013 Malignant
2012 Trigger Finger
2012 Mr. and Mrs. Kill (Kısa Film)
2012 Hell's Belles (Kısa Film)
2012 DangerMan the Urban Superhero, Girls Aren't for Sale (Kısa Film)
2012 Calling Charlie (Kısa Film)
2011 Breath of Hate
2010 Hugnapper (Kısa Film)
2009 The Parallax Parallel (Kısa Film)
2009 Marin Blue
2009 Class Act (Kısa Film)
2008 Plagued (Kısa Film)
2005 The Last Bang

Televizyon

2018 Unofficially: Home
2016 Melonie's Gambit (TV Filmi)
2015 The League of S.T.E.A.M.
2015 Newlywed and Broke
2015 My Crazy Ex
2015 Blood Relatives
2015 Alibi Boys
2015 Unusual Suspects (Belgesel Dizi)
2014 Youthful Daze
2014 The Interrogationists
2014 Killer Kids (Belgesel Dizi)
2013 BlackBoxTV
2010 Lost Tapes

Görev Aldığı Yapımlar

Trista Robinson Fotoğrafları

Trista Robinson Fotoğrafları Trista Robinson Fotoğrafları Trista Robinson Fotoğrafları Trista Robinson Fotoğrafları Trista Robinson Fotoğrafları