Trystan Gravelle

Trystan Gravelle
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1980
Doğum Yeri:Llanelli

Galli aktör.

Royal Academy of Dramatic Art'da öğrencilik yapmadan önce 1997-1999 yılları arasında Llanelli Gençlik Tiyatrosu'na üye oldu. RADA'dan mezun olduktan sonra, Royal Shakespeare Company'ye katıldı.

Anonim (2011), Utopia (2013) ve Mr Selfridge (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Making Noise Quietly
2017 Beast
2016 The Complete Walk: King John (Kısa Fİlm)
2015 Sadece Jim
2013 Tek Hakkin var
2011 Stella Days
2011 Anonim
2011 The Real American - Joe McCarthy (Belgesel)
2010 Love's Labour's Lost (Video Filmi)
2004 A Way of Life
2004 Goode Fellowes (Kısa Video Filmi)

Televizyon

2018 The Terror
2017 Gap Year
2016 National Treasure (Mini Dizi)
2016 The Aliens
2016 Mr. Selfridge
2014 Utopia
2014 The Assets (Mini Dizi)
2013 Jo
2004 Chosen

Görev Aldığı Yapımlar

Trystan Gravelle Fotoğrafları

Trystan Gravelle Fotoğrafları Trystan Gravelle Fotoğrafları Trystan Gravelle Fotoğrafları Trystan Gravelle Fotoğrafları Trystan Gravelle Fotoğrafları