Tugay Mercan

Tugay Mercan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi’nde ve üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünde tamamladı. Suskunlar (2012), Dip (2018) ve Kızım (2018-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 15/07 Şafak Vakti
2013 Halam Geldi

Televizyon

2021 Menajerimi Ara
2019 Azize
2019 Kızım
2018 Dip (Mini Dizi)
2017 Kayıtdışı
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2016 Asla Vazgeçmem
2013 A.Ş.K.
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2012 Suskunlar
2012 Kayıp Şehir
2008 Kollama

Görev Aldığı Yapımlar

Tugay Mercan Fotoğrafları

Tugay Mercan Fotoğrafları Tugay Mercan Fotoğrafları Tugay Mercan Fotoğrafları Tugay Mercan Fotoğrafları