Turan Cihan Şimşek

Turan Cihan Şimşek
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.8.1992
Doğum Yeri:Bad Säckingen

Türk oyuncu.

Çeşitli reklam filmlerinde yer alan oyuncu, ilk kez 2007 yılında Bez Bebek dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. İlk sinema deneyimi ise Suda Balık filmiyle olmuştur.

Filmografi

2019 Geçmiş Olsun
2018 4N1K 2
2017 4N1K
2016 Suda Balık

Televizyon

2018 4N1K
2016 Hanım Köylü
2013 Bir Yastıkta
2013 Beni Böyle Sev
2012 Zil Çalınca
2012 Merhaba Hayat
2007 Bez Bebek

Görev Aldığı Yapımlar

Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları

Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları