Turgut Boralı

Turgut Boralı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1923
Doğum Yeri:İstanbul

250'yi aşkın filmde oynadığı tahmin edilen Turgut Boralı, genellikle sevecen yapısı, güler yüzüyle sinemanın sevilen yardımcı oyuncularındandı.

Filmografisi

1980'ler

  • Keşanlı Ali Destanı, 1988
  • Islak Sokak, 1987 
  •  Şabaniye, 1984
  • Alev Alev, 1984
  • Çöl, 1983

1970'ler

  • Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978
  • Aslan Bacanak, 1977
  • Bir Adam Yaratmak, 1977
  • Liseli Kızlar, 1977
  • Tuzak, 1976
  • Bulunmaz Uşak, 1976
  • Nereye Bakıyor Bu Adamlar, 1976
  • Mağlup Edilemeyenler, 1976
  • Seks Fırtınası / Sevmek Ölesiye, 1976
  • Sıralardaki Heyecan, 1976
  • Hamza Dalar Osman Çalar, 1976
  • Ne Umduk Ne Bulduk, 1976
  • Bülbül Ailesi, 1976
  • Bıktım Her Gün Ölmekten, 1976
  • Amigo Hüsnü, 1975
  • Teşekkür Ederim Büyükanne, 1975
  • Kadınım, 1975
  • Kazım'a Ne Lazım, 1975
  • Şehvet Kurbanı Şevket, 1975
  • Şaşkın Damat, 1975
  • Tatlı Cadının Maceraları, 1975
  • Üç Kağıtçılar, 1975
  • Nereden Çıktı Bu Velet, 1975
  • Acele Koca Aranıyor, 1975
  • Güler misin Ağlar mısın, 1975
  • Evcilik Oyunu, 1975
  • Tamam mı Devam mı, 1975
  • Beş Milyoncuk Borç Verir misin, 1975
  • Esir Hayat, 1974
  • Yüreğimde Yare Var, 1974
  • Yaz Bekarı, 1974
  • Hop Dedik Kazım, 1974
  • Gerçek, 1974
  • Yalnız Adam, 1974
  • Garip Kuş, 1974
  • Hasret, 1974
  • Almanyalı Yarim, 1974
  • Şaşkın, 1974
  • Kızım Ayşe, 1974
  • Sığıntı, 1974
  • Gazi Kadın / Nene Hatun, 1973
  • Düğün, 1973
  • Yeryüzünde Bir Melek, 1973
  • Karateci Kız, 1973 
  • Patron, 1973
  • Yalancı Yarim, 1973
  • Yaban, 1973
  • Sev Kardeşim, 1972
  • Anneler Ve Kızları, 1971
  • Bir Teselli Ver, 1971
  • Rüya Gibi, 1971
  • Bütün Anneler Melektir, 1971
  • Kezban Paris'te, 1971
  • Yarın Ağlayacağım, 1971
  • Yavru İle Katip, 1971
  • Cafer Bey İyi, Fakir Ve Kibar, 1971
  • Cemo İle Cemile, 1971
  • Elmacı Kadın, 1971
  • Severek Ayrılalım, 1971
  • Kezban Roma'da, 1970
  • Kara Gözlüm, 1970

1960'lar

  • Yaşamak Ne Güzel Şey, 1969
  • Kader Böyle İstedi, 1968
  • Bozuk Düzen, 1965
  • Güzel Bir Gün İçin, 1965
  • İki Gemi Yanyana, 1963
  • Battı Balık, 1962 

Rol Aldğı Oyunlar

  • Çıplak Ayaklar
  • Arkası Yarın
  • Bugün Git Yarın Gel
  • Çıplak Ayaklı Kontes

Görev Aldığı Yapımlar

Turgut Boralı Fotoğrafları

Turgut Boralı Fotoğrafları