Turlough Convery

Turlough Convery
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Kuzey İrlandalı oyuncu.

Başlat (2018), My Mad Fat Diary (2013) ve Poldark (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Azize
2018 Başlat
2017 Elektrik Savaşları
2017 Ejder Yürek: Ateş Savaşı
2016 Sessiz Bir Tutku
2015 MindGamers

Televizyon

2019 Sanditon
2019 Temple (Mini Dizi)
2019 Les Misérables (Mini Dizi)
2018 Doing Money (TV Filmi)
2018 Poldark
2016 Lovesick
2016 Hoff the Record
2015 River (Mini Dizi)
2015 My Mad Fat Diary
2014 Kara Ayna
2014 Siblings
2013 Fresh Meat

Görev Aldığı Yapımlar

Turlough Convery Fotoğrafları

Turlough Convery Fotoğrafları Turlough Convery Fotoğrafları Turlough Convery Fotoğrafları Turlough Convery Fotoğrafları Turlough Convery Fotoğrafları