Tye Sheridan

Tye Sheridan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.11.1996
Doğum Yeri:Texas

ABD'li aktör.

İlk uzun metraj çalışmasını Terrence Malick'in deneysel drama filmi The Tree of Life'da (2011) yapmış ve Jeff Nichols'un Çamur (2012) filminde ilk başrolünü üstlenmiştir. Ayrıca David Gordon Green'in Joe (2013) ve The Stanford Prison Experiment (2015) filmlerinde rol aldı. 

Filmografi

2018 Ready Player One 
2018 X-Men: Dark Phoenix 
2017 The Yellow Birds 
2017 Grass Stains 
2016 Detour 
2016 X-Men: Apocalypse 
2015 Entertainment 
2015 Last Days in the Desert 
2015 The Stanford Prison Experiment 
2015 Dark Places 
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse 
2014 The Forger 
2013 Joe 
2012 Mud 
2011 The Tree of Life 

Televizyon

2014 Last Man Standing 

Görev Aldığı Yapımlar

Tye Sheridan Fotoğrafları

Tye Sheridan Fotoğrafları Tye Sheridan Fotoğrafları Tye Sheridan Fotoğrafları Tye Sheridan Fotoğrafları Tye Sheridan Fotoğrafları