Tyler Young

Tyler Young
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.12.1990
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li oyuncu.

Tam adı Tyler Matthew Young'dur. Empire (2015), Chicago Fire (2012), Code Black (2015) ve When We Rise (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Mystery of Casa Matusita
2019 God (Kısa Film)
2019 Polaroid
2017 Small Arms (Kısa Film)
2014 The Last Hour (Kısa Film)
2014 The Ballad of Ronnie and Clive (Kısa Film)

Televizyon

2017 When We Rise (Mini Dizi)
2017 Code Black
2016 Eyewitness
2015 Empire
2014 The Avatars
2014 Chicago Fire

Görev Aldığı Yapımlar

Tyler Young Fotoğrafları

Tyler Young Fotoğrafları Tyler Young Fotoğrafları Tyler Young Fotoğrafları Tyler Young Fotoğrafları Tyler Young Fotoğrafları