Tyree Brown

Tyree Brown
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.1.2004
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktör ve model.

Henüz 3 yaşındayken modellik yapmaya başlamıştır. 2013 yılında yayınlanan Mr. Box Office dizisiyle ilk kez oyunculuk yapmaya başlamıştır. Ondan önce 9 yaşındayken Sevimli Canavarlar Üniversitesi filminde seslendirme yapmıştır.

Filmografi

2018 Knight Righters (Kısa Film)
2017 Camp Cool Kids
2015 Operation: Neighborhood Watch!
2013 Karlar Ülkesi (Seslendirme)
2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi (Seslendirme)

Televizyon

2016 Ice Age: The Great Egg-Scapade (Kısa Film – Seslendirme)
2016 Criminal Minds
2016 Mack & Moxy
2015 Parenthood
2014 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2014 Only Human (TV Filmi)
2013 The First Family
2013 Mr. Box Office

Görev Aldığı Yapımlar

Tyree Brown Fotoğrafları

Tyree Brown Fotoğrafları Tyree Brown Fotoğrafları Tyree Brown Fotoğrafları Tyree Brown Fotoğrafları Tyree Brown Fotoğrafları