Ufuk Kaplan

Ufuk Kaplan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.10.1972
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Arif V 216 (2018), Suna (2007) ve Kral Midas'ın Hazinesi (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Cinnet
2019 Kral Midas'ın Hazinesi
2019 Çiçero
2018 Arif V 216
2018 Öğrenci Kafası: Soygun
2016 Berzah: Cin Alemi
2010 Albatrosun Yolculuğu
2007 Suna

Televizyon

2018 Payitaht Abdülhamid
2014 Gölgedekiler
2013 Hayat Dediğin
2013 Bizim Okul
2011 Yaseminli Yuva
2011 Nuri
2011 Kirli Oyunlar (TV Filmi)
2009 Aşk-ı Memnu
2008 Doktorlar
2006 Yağmurdan Sonra
2005 Tadımız Kaçmasın
2005 Beşinci Boyut
2005 Büyük Buluşma
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 En Son Babalar Duyar

Görev Aldığı Yapımlar

Ufuk Kaplan Fotoğrafları

Ufuk Kaplan Fotoğrafları Ufuk Kaplan Fotoğrafları