Ufuk Özkan

Ufuk Özkan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.4.1975
Doğum Yeri:Jugenheim

Türk oyuncu.

Aslen Tekkeköy, Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçe'yi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur. Önce Samsun Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden, ardından da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Bir süre Asuman Dabak Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınmıştır. Nazan Güneş ile evlidir ve Eren adında bir oğlu vardır.

Filmografi

2019 Geniş Aile Komşu Kızı
2018 Milyonluk Kuş
2016 Sen Sağ Ben Selamet
2016 Geniş Aile: Her Türlü
2015 Geniş Aile: Yapıştır
2012 N'apcaz Şimdi
2010 Pak Panter
2009 Süpürrr
2006 Beyza'nın Kadınları
2006 Emret Komutanım Şah Mat

Televizyon

2018 Kalk Gidelim
2016 Güzel İkili (TV Filmi)
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2016 Ben Bilmem Eşim Bilir Evi (Yarışma Programı)
2016 Ben Bilmem Eşim Bilir (Yarışma Programı)
2016 Aile İşi
2012 Aileler Yarışıyor (Yarışma Programı)
2012 Zengin Kız Fakir Oğlan
2012 Türk'ün Uzayla İmtihanı
2011 Hayatım Dizi (Yarışma Programı)
2009 Geniş Aile
2008 Benim Annem Bir Melek
2008 Cesaretin Varmı Aşka
2007 Güzel Günler
2007 Ayda
2006 Üsame Bülbül ve Ben
2006 Kızlar Yurdu
2005 Emret Komutanım
2004 Bütün Çocuklarım
2003 Ölümsüz Aşk
2000 Çiçek Taksi

Tiyatro

2009 Vanilyalı İlişkiler
2007 Şahane Düğün
2006 Bu Oyun Başka Oyun
2005 Papaz Kaçtı
2005 Ayşegül Hindistan'da
2002 Lüküs Hayat
2002 Sarı Pınar 1914
2001 Pembe Konağın Gelinleri

Görev Aldığı Yapımlar

Ufuk Özkan Fotoğrafları

Ufuk Özkan Fotoğrafları Ufuk Özkan Fotoğrafları Ufuk Özkan Fotoğrafları Ufuk Özkan Fotoğrafları Ufuk Özkan Fotoğrafları