Uğur Bilgin

Uğur Bilgin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.7.1980
Doğum Yeri:İstanbul

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitim gördüğü süreçte Tiyatro Kolu’na katılan Bilgin, tiyatro üzerine eğitim görmek istemiş ama ailesi müsaade etmediği için okulu bitince 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girmiş ve buradan da başarılı şekilde mezun olmuştur.

BKM tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişliler adlı tv dizisinde yer alan oyuncu, aynı zamanda Sinan Çetin yönetimindeki Kağıt adlı sinema filminde de rol almıştır. Bunun yanı sıra günlük yaşantıdaki her çeşit konuyu alarak komediye çeviren Güldür Güldür adlı Show programında da yer almıştır.

Filmografi

2017 Kolonya Cumhuriyeti
2016 Dedemin Fişi
2014 Böcek
2014 Boynu Bükükler (TV Dizisi)
2013 BKM Güldür Güldür (TV Dizisi)
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler (TV Dizisi)
2010 Arka Sıradakiler (TV Dizisi)
2008 Plajda
2008 Kağıt
2005 Organize İşler

Görev Aldığı Yapımlar

Uğur Bilgin Fotoğrafları

Uğur Bilgin Fotoğrafları Uğur Bilgin Fotoğrafları Uğur Bilgin Fotoğrafları Uğur Bilgin Fotoğrafları Uğur Bilgin Fotoğrafları