Uğur Karabulut

Uğur Karabulut
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.11.1983
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Çanakkale Üniversitesi Ziraat Mühendisliği mezunudur. Oyunculuğa 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisiyle başladı. Yedi Güzel Adam (2014), Hayat Şarkısı (2017) ve Mehmetçik Kut'ül Amare (2018) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Bekçi
2015 91.1

Televizyon

2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
2017 Lise Devriyesi
2017 Hayat Şarkısı
2014 Her Sevda Bir Veda
2014 Yedi Güzel Adam
2011 Şüphe
2012 Hayat Devam Ediyor
2012 Adını Feriha Koydum

Görev Aldığı Yapımlar

Uğur Karabulut Fotoğrafları

Uğur Karabulut Fotoğrafları Uğur Karabulut Fotoğrafları Uğur Karabulut Fotoğrafları Uğur Karabulut Fotoğrafları Uğur Karabulut Fotoğrafları