Uğur Kurul

Uğur Kurul
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.5.1991
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Gelişim Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nde öğrenim görmüştür. Birçok markanın reklam yüzü olan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Sihirli Annem dizisiyle yaşamıştır. Kitlelerce asıl tanınırlığı Ustura Kemal dizisindeki performansıyla olmuştur. 2020 yılı yapımı Son Parti rol aldığı ilk sinema filmidir.

Filmografi

2020 Son Parti

Televizyon

2016 Gülümse Yeter
2015 Güllerin Savaşı
2012 Çıplak Gerçek
2012 Ustura Kemal
2011 Sihirli Annem

Görev Aldığı Yapımlar

Uğur Kurul Fotoğrafları

Uğur Kurul Fotoğrafları Uğur Kurul Fotoğrafları Uğur Kurul Fotoğrafları Uğur Kurul Fotoğrafları