Ula Tabari

Ula Tabari
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1970
Doğum Yeri:Nasıra

İsrailli aktris.

Münih (2005), Enquete personnelle (2002) ve Tel Aviv on Fire (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Tel Aviv on Fire
2018 Mon tissu préféré
2014 Villa Touma
2012 Inheritance
2005 Münih
2003 Les visages (Kısa Film)
2002 Ma caméra et moi
1998 The Arab Dream (Kısa Film)
1996 Chronicle of a Disappearance

Görev Aldığı Yapımlar

Ula Tabari Fotoğrafları

Ula Tabari Fotoğrafları Ula Tabari Fotoğrafları Ula Tabari Fotoğrafları Ula Tabari Fotoğrafları Ula Tabari Fotoğrafları