Ulaş Tuna Astepe

Ulaş Tuna Astepe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1988
Doğum Yeri:İzmit

Türk oyuncu.

İlk ve orta okulu İzmit'te, lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 2012'de Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Yan Etki'nin sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı. Ardından Karadayı dizisinde Orhan karakterini canlandırdı.

Filmografi

2017 Körfez
2015 Fish Pond
2013 Zayiat (Video Filmi)

Televizyon

2017 Rüya
2017 Masum
2017 Sen Anlat Karadeniz
2015 Analar ve Anneler
2012 Karadayı

Tiyatro

2012 Cam Yapraklar

Görev Aldığı Yapımlar

Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları

Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları