Ülker Su Osmanoğlu

Ülker Su Osmanoğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.7.1987
Doğum Yeri:Trabzon

Türk oyuncu.

Beykent Üniversitesi İİBF İşletme ve oyunculuk bölümleri mezunudur. 13 yaşında ilk kez sahneye çıkan oyuncu, birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Tiyatro Değişik'in kurucusudur. Bir dönem köşe yazarlığı da yapmıştır. Yalnız Melek (2018), Cinayet-i Aşk (2017) ve Bir Denizcinin Doğum Günü (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Semur 2: Cinlerin Büyüsü
2018 Yalnız Melek
2018 Bir Denizcinin Doğum Günü
2018 Umut Avcıları
2017 Cinayet-i Aşk
2014 Çıplak (Kısa Film)
2014 Zehir (Kısa Film)
2014 Usulsüz (Kısa Film)
2014 Tasma (Kısa Film)

Televizyon

2016 Öğrenci Halleri

Görev Aldığı Yapımlar

Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları

Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları Ülker Su Osmanoğlu Fotoğrafları