Ulviye Karaca

Ulviye Karaca
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.03.1968
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu. Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Oyunculuğunun yanı sıra Devlet tiyatrolarında yazıp yönettiği oyunlarla da tanınmaktadır.

Filmografi

2021 Afife

Televizyon

2021 Gönül Dağı
2020 Gençliğim Eyvah
2018 Beni Affet
2008 Süper Babaanne

Görev Aldığı Yapımlar

Ulviye Karaca Fotoğrafları

Ulviye Karaca FotoğraflarıUlviye Karaca Fotoğrafları