Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :10.10.1987
Doğum Yeri:Antalya

Türk oyuncu.

Tam adı Ümit İbrahim Kantarcılar'dır. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başlamış ve Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynamıştır. Maltepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

Filmografi

2019 Dert Bende
2019 Bizim Semtin Çocukları

Televizyon

2019 Vuslat
2017 Kanatsız Kuşlar
2016 Kaçın Kurası
2015 Şehrin Melekleri
2013 Pis Yedili
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2012 Babalar ve Evlatlar
2011 Yerden Yüksek
2011 Küçük Sırlar
2010 Çakıl Taşları
2006 İki Aile
2006 Hayat Türküsü

Yapımcı

2019 Dert Bende

Görev Aldığı Yapımlar

Ümit Kantarcılar Fotoğrafları

Ümit Kantarcılar Fotoğrafları Ümit Kantarcılar Fotoğrafları Ümit Kantarcılar Fotoğrafları Ümit Kantarcılar Fotoğrafları Ümit Kantarcılar Fotoğrafları