Umut Oğuz

Umut Oğuz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.7.1977
Doğum Yeri:Ankara

Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Oğuz, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi bölümünü bitirmiştir. 1999 yılında tiyatro oyunculuğuna başlamış ve birçok tiyatroda rol almıştır. 2008 yılında Adanalı televizyon dizisinde Fiko karakterini canlandırmasıyla tanınan Oğuz, Ahmet Gülhan'ın öğrencisidir.

Filmografi

2018 Bana Bir Soygun Yaz 2
2017 Her Şey Mümkün
2017 Aşka Racon Sökmez
2016 Bana Git De
2015 Kariyer
2014 Figüran
2014 Delisin! Delisin!
2013 Süper İncir
2013 Size Deniz Getireceğim
2013 Koğuş Akademisi
2013 Dursun Çavuş
2012 Süpertürk
2012 Bana Bir Soygun Yaz
2006 Umut Adası
2006 Tramvay

Televizyon

2017 Bahtiyar Ölmez
2016 Kertenkele Yeniden Doğuş
2014 Boynu Bükükler
2013 Rüzgarlı Sokak
2011 Nuri
2011 Müziklerin Efendisi
2011 Dedektif Memoli
2011 Papatyam
2010 Adanalı
2009 Yalancı Romantik
2008 Emret Komutanım
2007 Kuzey Rüzgarı
2007 Cumhur Cemaat
2006 Pardon Yani (TV Filmi)
2006 Acı Hayat
2005 Çil Horoz (TV Filmi)
2005 Saf Asaf (TV Filmi)
2005 Sevda Tepesi
2005 Emret Komutanım
2004 Üç Kişilik Aşk (TV Filmi)
2004 Tatil Aşkları
2004 Büyük Buluşma
2003 Şöhretler Kebapçısı
2002 Sırlar Dünyası
2000 Üvey Baba
2000 Ona Bakma Bana Bak
2000 Güneş Yanıkları

Görev Aldığı Yapımlar

Umut Oğuz Fotoğrafları

Umut Oğuz Fotoğrafları Umut Oğuz Fotoğrafları Umut Oğuz Fotoğrafları Umut Oğuz Fotoğrafları Umut Oğuz Fotoğrafları