Umut Temizaş

Umut Temizaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:Bursa

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok (2016), Bir Yalnızlık Şarkısı (2020) ve Kanunsuzlar (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bir Yalnızlık Şarkısı
2016 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok
2014 KanunsuzlarKanunsuzlar
2012 Cennetten Kovulmak
2008 Yağmurdan Sonra

Televizyon

2018 8. Gün
2017 Diriliş: Ertuğrul
2016 Son Destan
2012 Canımın İçi
2011 Leyla ile Mecnun
2007 Gönül Salıncağı
2006 Candan Öte
2004 Azize
2003 Çaylak
2003 Kampüsistan
2001 Yılan Hikayesi

Görev Aldığı Yapımlar

Umut Temizaş Fotoğrafları

Umut Temizaş Fotoğrafları Umut Temizaş Fotoğrafları Umut Temizaş Fotoğrafları Umut Temizaş Fotoğrafları Umut Temizaş Fotoğrafları