Ünal Yeter

Ünal Yeter
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.6.1977
Doğum Yeri:Samsun

Türk senarist ve oyuncu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Filmografi

2017 Eski Sevgili
2016 Küçük Esnaf
2015 Bizans Oyunları: Geym of Bizans
2014 Guruldayan Kalpler

Televizyon

2016 Boşu Bir Yerde (TV Filmi)
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show (TV Programı)
2016 Altınsoylar
2015 Komedi Türkiye (TV Programı)
2014 Boynu Bükükler
2014 Galip Derviş (Aynı Zamanda Senaryo)
2012 Türk'ün Uzayla İmtihanı
2012 Annem Uyurken
2011 Nuri
2011 Dedektif Memoli
2010 Türk Malı
2009 Kırık Kalpler - Ritmini Arayan Kalpler
2009 Aile Reisi (Aynı Zamanda Senaryo)
2008 Derdest
2007 Yeni Evli
2007 Hakkını Helal Et

Görev Aldığı Yapımlar

Ünal Yeter Fotoğrafları

Ünal Yeter Fotoğrafları Ünal Yeter Fotoğrafları Ünal Yeter Fotoğrafları Ünal Yeter Fotoğrafları Ünal Yeter Fotoğrafları