Utkarsh Ambudkar

Utkarsh Ambudkar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1983
Doğum Yeri:Maryland

Hint asıllı ABD'li oyuncu.

Mükemmel Uyum (2012), Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak (2016) ve Yetenek Avcısı (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Marry Me
2021 Godmothered
2020 Free Player
2020 The Broken Hearts Gallery
2020 Mulan
2019 Brittany Runs a Marathon
2018 Game Over, Man!
2018 Blindspotting
2017 Basmati Blues
2016 Zor Biraderler 2
2016 Berber Dükkanı 3
2015 Freaks of Nature
2013 The Real Housewives of Shakespeare (Kısa Film)
2013 Sticks & Stones (Kısa Film)
2012 Mükemmel Uyum
2012 How to Score Your Life
2011 The Startup (Kısa Film)
2011 Northeast
2010 Sprint (Kısa Film)
2010 L to Canarsie (Kısa Film)
2009 Diriliş
2008 Last Call
2007 Rocket Science
2007 Apparence trompeuse

Televizyon

2020 Mira, Royal Detective (Seslendirme)
2020 Planète Harvettes (Mini Dizi – Seslendirme)
2018 Trolls: En avant la musique ! (Mini Dizi – Seslendirme)
2018 Brockmire
2018 Bartlett
2017 White Famous
2017 Temporary
2017 Dimension 404
2017 American Koko
2017 The Mindy Project
2016 The Muppets.
2016 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2016 Mary + Jane
2016 Geoffrey the Dumbass
2015 Key and Peele
2015 Fantasy Life (TV Filmi)
2015 Barely Famous
2014 Love Is Relative (TV Filmi)
2014 Legends
2013 Stupid Hype (TV Filmi)
2013 China, IL (Seslendirme)
2012 House of Lies
2012 Freestyle Love Supreme (TV Filmi)
2011 Danni Lowinski (TV Filmi)
2010 Nevermind Nirvana (TV Filmi)
2010 CollegeHumor Originals
2010 The Electric Company

Görev Aldığı Yapımlar

Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları

Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları Utkarsh Ambudkar Fotoğrafları