Yorumlar (13 yorum)
0 Sena30.03.2014 07:12
Filmde Türkçe mi yoksa alt yazı mı oluyor?
0 kuruwasakini14.03.2014 05:20
neden istanbulda oynamıyor ben bulamadımda bılen ler soyleyebilirmi kıtabını okudum fakat yorumlar kotu internete ne zaman düser
5 anonim12.03.2014 07:09
ya ne zaman internete düşecek biliyomusunuz ? sinemaya gitmicemde ben
10 emine21.02.2014 08:52
ben kitap serisinin hepsini okudum ve normalde günde en fazla 50-60 sayfa okuyan birisiydim.. bu kitabın bi tanesi ort. 500-600 sayfa ve iki günde bitiriyodum..bilmem anlatabildim mi.. ;) :D
1 yes patates20.02.2014 08:29
eline mısır paketini alan liseli kızların gittiği film filmde de salonlarda da tam bir anaokulu muhabbeti dönüyor
1 tuna solmaz20.02.2014 05:02
Ya cok kotu bi filmdi.ben ki boyle vampirli fantastik film severim.ama cok kotuydu.alacakaranlikla bu amator filmi nasil kiyasliyorsunuz onu da anlamadim dogrusu.bence bu filmle vakit kaybetmeyin
0 Gerizekalı15.02.2014 09:36
arkadaşlar bu fragman film nerden açılıyor alacakaralğı seviğim için merak ettim bu filmi
8 berkay15.02.2014 04:15
la hepiniz kafayı yemişiniz twilight ye hiç bir film 10 basmaz dünya 1.si ödülü aldı film 2013 ün!
10 mira kılıç14.02.2014 05:18
ben izledim bayıldım filme. cullenlerin aşkı bu filmi izleyince sıkıcı geldi resmen :D
0 Ömer MEŞE14.02.2014 01:44
2 Arkadaş daha filmi izlemeden 10 puan vermiş. Gişe ben olmadığım için şanslısınız, size bilet kesmezdim ;)
10 betül ecem13.02.2014 06:23
Off ya çok müthiş <3 şu mart ayı geldiğinde tam 1 yıl boyunca beklemiş olacağım :D
10 Zey Ker11.02.2014 02:40
Arkadaşlarımla cumartesi film çıkınca gidicez fragman güzel gözüküyo bakalım :D
0 Nilgün05.02.2014 01:10
fragmanı izledikçe heycanım daha da artıyor gelsin artık 14 şubat:) twilight a 10 basar bu film:))