Vedat Erincin

Vedat Erincin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1957
Doğum Yeri:İstanbul

Türk asıllı Alman oyuncu.

İnsan Avı (2014), Almanya'ya Hoş Geldiniz... (2011) ve Tatar Ramazan (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Birlikte Öleceğiz
2021 Stille Post
2021 Die Zukunft ist ein einsamer Ort
2020 Nasipse Adayız
2020 Körleşme
2020 Gölgeler İçinde
2018 Asphaltgorillas
2017 Rock My Heart
2017 Kırık Kalpler Bankası
2015 Mutlu Kuzular
2015 Macho Man
2015 İçimdeki İnsan
2015 Becks letzter Sommer
2014 Welcome to Karastan
2014 İnsan Avı
2014 A Quintet
2013 Willkommen bei Habib
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2013 Karnaval
2013 300 mots d'allemand
2012 Une seconde femme
2012 Brüder (Kısa Film)
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
2011 Ne Adam Ama
2011 Almanya'ya Hoş Geldiniz...
2010 Takiye: Allah Yolunda
2010 Tag der Deutschen Einheit (Kısa Film)
2010 Shahada
2010 Dem Besten aller Väter (Kısa Film)
2009 Köy (Kısa Film)
2008 Evet, je le veux

Televizyon

2021 Ruhe! Hier stirbt Lothar (TV Filmi)
2020 Çukur
2019 Şampiyon
2019 Marie fängt Feuer
2019 Jerks
2019 Der Auftrag (TV Filmi)
2018 Extraklasse (TV Filmi)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2017 Kalp Atışı
2017 Ein Fisch namens Liebe (TV Filmi)
2017 Dschermeni
2017 Das Verschwinden (Mini Dizi)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns
2017 Das deutsche Kind (TV Filmi)
2016 Plötzlich Türke (TV Filmi)
2016 Parce que je t'aime (TV Filmi)
2016 Mitten in Deutschland: NSU (Mini Dizi)
2016 Kommissar Pascha (TV Filmi)
2016 Ein starkes Team
2016 Sibel & Max
2015 Touche pas à mon quartier (TV Filmi)
2015 Frühling
2015 Beş Kardeş
2015 Kobra Takibi
2013 Wie Tag und Nacht (TV Filmi)
2013 SOKO Leipzig
2013 Großstadtrevier
2013 Tatar Ramazan
2012 Auslandseinsatz (TV Filmi)
2011 Tatort
2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 Huzurum Kalmadı
2011 Franzi
2010 Wilsberg
2010 Kavak Yelleri
2005 Alles Atze
2002 SK Kölsch

Görev Aldığı Yapımlar

Vedat Erincin Fotoğrafları

Vedat Erincin FotoğraflarıVedat Erincin FotoğraflarıVedat Erincin FotoğraflarıVedat Erincin Fotoğrafları