Víctor Monigote

Víctor Monigote
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1967
Doğum Yeri:Madrid

İspanyol oyuncu ve yönetmen.

A Xiu Luo (2018), Şampiyonlar (2018) ve Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 La Gallina Turuleca

Oyuncu

2019 La Gallina Turuleca (Seslendirme)
2014 Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo (Seslendirme)
2012 Telmo y Martina (Kısa Film)
2007 Shevernatze un ángel corrupto
2006 Candida

Televizyon

2015 Jauría Nick (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Víctor Monigote Fotoğrafları

Víctor Monigote Fotoğrafları Víctor Monigote Fotoğrafları Víctor Monigote Fotoğrafları