Vijay Krishna Acharya

Vijay Krishna Acharya
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1968
Doğum Yeri:Kanpur

Hindistanlı senarist ve yönetmen.

Dhoom: 3 (2013), Dhoom (2004) ve Dhoom:2 (2006) filmleriyle tanınmıştır.  

Filmografi

Yönetmen

2018 Hindistan Eşkıyaları
2013 Dhoom: 3 
2008 Tashan 

Televizyon

2001 Sonpari

Senaryo

2018 Hindistan Eşkıyaları
2013 Dhoom: 3
2010 Raavan
2008 Tashan
2007 Guru
2006 Dhoom: 2
2006 Pyaar Ke Side Effects
2004 Dhoom

Televizyon

2001 Sonpari

Görev Aldığı Yapımlar

Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları

Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları Vijay Krishna Acharya Fotoğrafları