Viktor Kossakovsky

Viktor Kossakovsky
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :19.7.1961
Doğum Yeri:St. Petersburg

Rus senarist, yapımcı ve yönetmen.

1978'den beri Leningrad Belgesel Stüdyosu'nda kameraman yardımcısı, yönetmen yardımcısı ve editör olarak çalıştı. 1988 yılında Moskova Üniversitesi Film Yazarlığı ve Yönetmenliği bölümlerini bitirdi. Aralarında Triumph, RF Devlet ve Nika ödülü olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok festivalden ödüller kazandı. Şiir ve gerçekliğe odaklanan bir sinema hayalini gerçekleştirmek amacıyla St. Petersburg merkezli kendi yapım şirketi Kossakovsky Film Prodüksiyonu'nu kurdu.

Filmografi

Yönetmen

2018 Aquarela
2016 Graine de champion
2015 Sports Kids: Varicella
2014 Short Plays (Sinema)
2014 Manifestación
2012 DisplAir (Kısa Belgesel)
2011 Yaşasın Dünya
2005 Svyato
2003 Russia from My Window
2003 Tishe!
2000 I Loved You
1999 Pavel i Lyalya
1997 Sreda
1992 Belovy

Yapımcı

2016 Med hjertet i dansen
2014 Manifestación
2012 DisplAir (Kısa Belgesel)
2011 Yaşasın Dünya
2005 Svyato
2003 Tishe!
2000 I Loved You
1997 Sreda

Senaryo

2018 Aquarela
2016 Med hjertet i dansen
2015 Sports Kids: Varicella
2005 Svyato
2003 Tishe!
1997 Sreda
1997 Borowitschi
1992 Belovy

Görev Aldığı Yapımlar

Viktor Kossakovsky Fotoğrafları

Viktor Kossakovsky Fotoğrafları Viktor Kossakovsky Fotoğrafları Viktor Kossakovsky Fotoğrafları Viktor Kossakovsky Fotoğrafları Viktor Kossakovsky Fotoğrafları