Vince Vaughn

Vince Vaughn
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :28.3.1970
Doğum Yeri:Minneapolis, Minnesota

ABD'li senarist, yapımcı ve oyuncu.

Tam adı Vincent Anthony Vaughn'dur. Kayıp Dünya: Jurassic Park (1997), A Cool, Dry Place (1998), Return to Paradise (1998), Clay Pigeons (1998), Eski Dostlar (2003), Yakar Top (2004), Davetsiz Çapkınlar (2005) ve Arızalı Çiftler (2009) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yılında Kyle Weber'le evlenmiştir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

2019 Against All Enemies
2019 Fighting with My Family
2018 Dragged Across Concrete
2017 Play Dodgeball with Ben Stiller (Kısa Video)
2017 99. Blok
2016 Maroon 5: Don't Wanna Know (Kısa Video)
2016 Term Life
2016 Savaş Vadisi
2015 İşimiz İş
2013 Süper Baba
2013 Genç Çıraklar
2013 Aşka Dair
2013 Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor
2012 Gözüm Üzerinizde
2012 Bahse Var mısın?
2011 Yaman Çelişki
2009 Four Christmases: Gag Reel (Kısa Video)
2009 Arızalı Çiftler
2008 Zoraki Tatil
2007 Noel Baba Fred
2007 Into the Wild
2006 Ayrılık
2005 Sakin Ol
2005 Davetsiz Çapkınlar
2005 Bay ve Bayan Smith
2005 Basparmak
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (Video)
2004 Yakar Top
2004 Paparazzi
2004 Anchorman: O Bir Efsane
2004 Afili Aynasızlar
2003 Pauly Shore Is Dead
2003 I Love Your Work
2003 Eski Dostlar
2003 Blackball
2001 Zırtapoz
2001 Yakın Tehdit
2001 Made
2000 The Prime Gig
2000 South of Heaven, West of Hell
2000 Hücre
1998 Sapık
1998 Return to Paradise
1998 Clay Pigeons
1998 A Cool, Dry Place
1997 The Locusts
1997 Kayıp Dünya: Jurassic Park
1996 Just Your Luck (Video)
1996 Hızlı Yaşayanlar
1994 At Risk
1993 Rudy
1991 For the Boys

Televizyon

2018 F Is for Family (Seslendirme)
2015 True Detective
2001 Going to California
2000 Sex and the Matrix (Kısa Film)
2000 Sex and the City
1998 Mr. Show with Bob and David
1998 Hercules (Seslendirme)
1995 77 Sunset Strip (TV Filmi)
1992 Doogie Howser, M.D.
1991 CBS Schoolbreak Special
1990 Nasty Boys
1990 ABC Afterschool Specials
1989 China Beach
1989 21 Jump Street

Yapımcı

2018 Give Us This Day (Belgesel)
2018 GameChangers: Dreams of BlizzCon (Belgesel)
2016 Term Life
2015 Prescription Thugs (Belgesel)
2013 Genç Çıraklar
2012 Art of Conflict (Belgesel)
2011 Yaman Çelişki
2009 Arızalı Çiftler
2007 Noel Baba Fred
2006 Wild West Comedy Show: 30 Days & 30 Nights - Hollywood to the Heartland (Belgesel)
2006 Ayrılık
2001 Made

Televizyon

2018 F Is for Family
2017 Brad Paisley's Comedy Rodeo
2017 Fear(Less) with Tim Ferriss
2016 30 for 30 (Belgesel Dizi)
2015 Undeniable with Dan Patrick
2014 Sullivan & Son
2013 Pursuit of the Truth

Senaryo

2013 Genç Çıraklar
2009 Arızalı Çiftler
2006 Ayrılık

Video Oyunu

1997 The Lost World: Jurassic Park - Chaos Island (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Vince Vaughn Fotoğrafları

Vince Vaughn Fotoğrafları Vince Vaughn Fotoğrafları Vince Vaughn Fotoğrafları Vince Vaughn Fotoğrafları Vince Vaughn Fotoğrafları