Vincent Elbaz

Vincent Elbaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.2.1971
Doğum Yeri:Paris

Fas asıllı Fransız aktör.

İlk film 1994 yapımı Le péril jeune'de rol almıştır. 1998'de Jean Gabin Ödülü'nü kazanmıştır. Aşk Tarifi (2014), No Limit (2012) ve La vérité si je mens! (1997) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Andy
2018 Seninle Başım Dertte
2018 Le jeu
2018 Je ne suis pas un homme facile
2017 Tout là-haut
2017 Daddy Cool
2016 Primaire
2016 Il a déjà tes yeux
2016 Amis publics
2015 Je compte sur vous
2014 Ask Tarifi
2012 La vérité si je mens! 3
2010 Saldiri
2010 Comme les cinq doigts de la main
2009 Tellement proches
2009 Sweet Valentine
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
2008 Les randonneurs à Saint-Tropez
2007 Tel père telle fille
2007 Le dernier gang
2007 J'aurais voulu être un danseur
2006 Paris-Banlieue (Kısa Film)
2005 Test (Kısa Film)
2005 Le parfum de la dame en noir
2005 Havada ask var
2005 Dans tes rêves
2003 Ni pour, ni contre (bien au contraire)
2002 Zevkler Sokagi
2002 Un monde presque paisible
2002 Embrassez qui vous voudrez
2001 Absolument fabuleux
2000 Mémoire morte (Kısa Film)
2000 La parenthèse enchantée
2000 J'peux pas dormir... (Kısa Film)
1999 Un pur moment de rock'n roll
1999 Suzy vend des sushis (Kısa Film)
1999 Quasimodo d'El Paris
1999 Peut-être
1999 Nag la bombe
1999 Le sourire du clown
1998 Tatli kaçamaklar
1998 À tout de suite (Kısa Film)
1998 (G)rève party
1997 Les randonneurs
1997 La vérité si je mens!
1997 Just Do It (Kısa Film)
1996 Enfants de salaud
1995 Le plus bel âge...
1994 Le péril jeune

Televizyon

2015 No Limit
2010 Au bas de l'échelle (TV Filmi)
2009 Good Canary (TV Filmi)
2005 D'Artagnan et les Trois Mousquetaires
1996 Je m'appelle Régine (TV Filmi)
1995 Le juge est une femme
1995 Extrême limite

Yapımcı

2009 Sweet Valentine

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Elbaz Fotoğrafları

Vincent Elbaz Fotoğrafları Vincent Elbaz Fotoğrafları Vincent Elbaz Fotoğrafları Vincent Elbaz Fotoğrafları Vincent Elbaz Fotoğrafları