Vincent Franklin

Vincent Franklin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.11.1966
Doğum Yeri:Bradford

İngiliz oyuncu.

Geçmişi Olmayan Adam (2002), Cehennemden Gelen (2001) ve Parlak Yıldız (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Wild's (Kısa Film)
2022 Alice, Through the Looking
2021 Sansür
2019 Comic Relief: Bodyguard (Kısa Film)
2019 Yesterday
2018 Peterloo
2018 Nativity Rocks!
2014 Taşkınlar Kulübü
2014 Bay Turner
2013 National Theatre Live: This House
2009 Parlak Yıldız
2008 Trimming the Fat (Kısa Film)
2007 Five Days: Revised Final Episode (Video)
2007 Expresso (Kısa Film)
2006 Sihirbaz
2006 Dead Clean (Kısa Film)
2006 Confetti
2006 Jam
2004 The Sound of Silence (Kısa Film)
2004 Hemşire
2002 Geçmişi Olmayan Adam
2001 Cehennemden Gelen
1999 Topsy-Turvy
1997 The Woodlanders

Televizyon

2022 Argh (TV Filmi)
2019 Inspecteur Barnaby
2019 Gentleman Jack
2018 Bodyguard
2017 Urban Myths
2017 Decline and Fall (Mini Dizi)
2017 Doc Martin
2016 Happy Valley
2016 BBC Comedy Feeds
2015 Jonathan Strange & Mr Norrell (Mini Dizi)
2015 Cucumber (Mini Dizi)
2015 Bugsplat! (TV Filmi)
2015 Banana (Mini Dizi)
2014 That Day We Sang (TV Filmi)
2013 The Wrong Mans
2012 Grandma's House
2012 Twenty Twelve
2012 The Thick of It
2010 Being Human, la confrérie de l'étrange
2009 No Holds Bard (TV Filmi)
2008 Never Better
2008 Fairy Tales (Mini Dizi)
2007 The Life and Times of Vivienne Vyle
2007 Oliver Twist (Mini Dizi)
2007 Lead Balloon
2007 Five Days
2007 Doctors
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV Filmi)
2007 The Bill
2006 The Virgin Queen (Mini Dizi)
2006 Holby City
2005 Les arnaqueurs VIP
2005 Casanova (Mini Dizi)
2004 Wild West
2004 La pire semaine de ma vie
2004 EastEnders
2004 A Line in the Sand (TV Filmi)
2004 Casualty
2003 Thursday the 12th (TV Filmi)
2003 Sir Gadabout, the Worst Knight in the Land
2002 Shoreditch Twat (TV Filmi)
2002 Comedy Lab
2001 The Office
2001 The Infinite Worlds of H.G. Wells (Mini Dizi)
2001 People Like Us
1998 Kavanagh QC
1998 Berkeley Square (Mini Dizi)
1998 Alexei Show
1996 Sharman

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Franklin Fotoğrafları

Vincent Franklin FotoğraflarıVincent Franklin FotoğraflarıVincent Franklin FotoğraflarıVincent Franklin FotoğraflarıVincent Franklin Fotoğrafları