Vincent Kartheiser

Vincent Kartheiser
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.5.1979
Doğum Yeri:Minnesota

ABD'li oyuncu.

Tam adı Vincent Paul Kartheiser'dir. Mad Man (2007-2015), Little Big League (1994), Iron Will (1994), The Indian in the Cupboard (1995), Alaska (1996), Another Day in Paradise (1998), Banliyöde Suç ve Ceza (2000), Zamana Karşı (2011) ve Rehine (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır. Kendisi gib oyuncu olan Alexis Bledel ile 2014 yılında evlenmiştir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2019 Kripto Vurgun
2019 American Hangman
2018 Most Likely to Murder
2017 My Friend Dahmer
2017 The Most Hated Woman in America
2016 Cinayet Çıkmazı
2016 The Second Sound Barrier (Kısa Film)
2015 Day Out of Days
2015 Winter Light (Kısa Film)
2014 Red Knot
2014 Beach Pillows
2012 Cussing in the Workplace (Kısa Film)
2011 Fruit of Labor (Kısa Film)
2011 Zamana Karşı
2011 Rango (Seslendirme)
2010 Elektra Luxx
2007 Killing Zelda Sparks
2006 Waning Moon (Kısa Film)
2006 Rehine
2005 Shakespeare's Sonnets (Kısa Film)
2004 Ilk ask
2001 Söylenemeyenler
2000 Luckytown
2000 Ricky 6
2000 Preston Tylk
2000 Banliyöde Suç ve Ceza
1998 Strike!
1998 Another Day in Paradise
1997 Masterminds
1996 Alaska
1995 The Indian in the Cupboard
1994 Heaven Sent
1994 Little Big League
1993 Untamed Heart

Televizyon

2019 Proven Innocent
2019 The OA
2018 Das Boot
2018 The Path
2017 Genius
2016 Casual
2015 High School USA! (Seslendirme)
2015 Mad Men
2015 Inside Amy Schumer
2015 Saints & Strangers (Mini Dizi)
2013 Axe Cop (Seslendirme)
2011 The Cleveland Show (Seslendirme)
2010 American Experience (Belgesel Dizi – Seslendirme)
2010 Money (Mini Dizi)
2004 Angel
1999 ER
1994 Sweet Justice

Video Oyunu (Seslendirme)

2011 L.A. Noire

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Kartheiser Fotoğrafları

Vincent Kartheiser Fotoğrafları Vincent Kartheiser Fotoğrafları Vincent Kartheiser Fotoğrafları Vincent Kartheiser Fotoğrafları Vincent Kartheiser Fotoğrafları