Vincent Kesteloot

Vincent Kesteloot
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1971
Doğum Yeri:Lille

Belçika asıllı Fransız animatör, senarist ve yönetmen.

Genelde animasyon filmler üzerine çalışmaları vardır. Robinson Crusoe (2016), Sammy'nin Maceraları (2010) ve Sammy'nin Maceraları 2 (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Queen's Corgi 
2016 Robinson Crusoe
2012 Sammy'nin Maceraları 2
1997 L'apprentisage du péché (Kısa Film)

Senaryo

1997 L'apprentisage du péché (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Kesteloot Fotoğrafları

Vincent Kesteloot Fotoğrafları Vincent Kesteloot Fotoğrafları Vincent Kesteloot Fotoğrafları Vincent Kesteloot Fotoğrafları Vincent Kesteloot Fotoğrafları