Vincent Macaigne

Vincent Macaigne
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.10.1978
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Paris Ulusal Konservatuvarı Dramatik Sanatlar Bölümü'nden (CNSAD) 2002 yılında mezun olmuştur. Ce qu'il restera de nous (2012), Masumlar (2016) ve Chien (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Blanche-Neige
2019 Joyeux anniversaire
2018 Doubles vies
2017 Marvin ou la belle éducation
2017 Chien
2017 Le sens de la fête
2017 Des plans sur la comète
2016 La loi de la jungle
2016 Des nouvelles de la planète Mars
2016 Masumlar
2015 Le repas dominical (Kısa Film - Seslendirme)
2015 Les deux amis
2015 Une histoire américaine
2014 Eden
2014 Tristesse Club
2013 Tonnerre
2013 La fille du 14 juillet
2013 La bataille de Solférino
2013 2 automnes 3 hivers
2013 Kingston Avenue (Kısa Film)
2012 À l'ombre du palmier (Kısa Film)
2012 Crazy Pink Limo (Kısa Film)
2012 Les lézards (Kısa Film)
2012 Le monde à l'envers (Kısa Film)
2011 I'm Your Man (Kısa Film)
2011 Yakıcı Bir Yaz
2011 Goldman (TV Movie)
2011 La règle de trois (Kısa Film)
2011 Rives
2011 Un monde sans femmes
2011 Moonlight Lover (Kısa Film)
2009 Le naufragé (Kısa Film)
2008 Le jour où Ségolène a gagné (Kısa Film)
2008 De la guerre
2007 24 mesures
2004 Quand je serai star
2002 Le doux amour des hommes
2001 La répétition

Televizyon

2014 Truffaut au présent: Acteurs (TV Filmi)
2014 Truffaut au présent: Couples (TV Filmi)
2008 Écrire pour un chanteur
1998 Jeanne et le loup (TV Filmi)

Yönetmen

2017 Pour le réconfort
2012 Ce qu'il restera de nous (Kısa Film)

Televizyon

2015 Dom Juan & Sganarelle (TV Filmi)

Senaryo

2017 Pour le réconfort
2015 Une histoire américaine
2013 Kingston Avenue (Kısa Film)
2012 Ce qu'il restera de nous (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Vincent Macaigne Fotoğrafları

Vincent Macaigne Fotoğrafları Vincent Macaigne Fotoğrafları Vincent Macaigne Fotoğrafları Vincent Macaigne Fotoğrafları Vincent Macaigne Fotoğrafları