Vitaliy Mukhametzyanov

Vitaliy Mukhametzyanov
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.3.1965
Doğum Yeri:Ufa

Rus oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tam adı Vitaly Albertovitch Mukhametzyanov'dur. Sadko (2018), Popugay Club (2013) ve Den khomyachka (2003) filmleriyle tanınmıştır. 12 Ekim 2016 tarihinde doğduğu yer Ufa'da vefat etmiştir.

Filmografi

2018 Sadko
2013 Popugay Club
2006 Zdravstvuyte, my vasha krysha
2003 Den khomyachka

Senaryo

2006 Zdravstvuyte, my vasha krysha

Oyuncu

2006 Zdravstvuyte, my vasha krysha

Görev Aldığı Yapımlar