Vlad Ivanov

Vlad Ivanov
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.8.1969
Doğum Yeri:Botoşani

Romen oyuncu.

Tam adı Vladimir Ivanov'dur. 4 ay, 3 hafta, 2 gün (2007), Kar Küreyici (2013) ve Muhbir (2010) filmleriyle tanınmıştır. 2018 yılında düzenlenen 17. Transilvanya Film Festivali'nde Resmî Yarışma jürisi olarak görev yapmıştır. Anadilinden başka İngilizce, Rusça, Fransızca ve İtalyanca konuşabilmektedir.

Filmografi

2019 The Whistlers
2018 Napszállta
2018 Hier
2018 The Call (Seslendirme)
2017 Capace
2017 One Step Behind the Seraphim
2017 Perfect sãnãtos
2017 Ana, mon amour
2016 Gerçek Suçlar
2016 Bacalaureat
2016 Câini
2016 Toni Erdmann
2015 Un etaj mai jos
2013 Kar Küreyici
2013 Çocuk Pozu
2012 Sislerin Içinde
2011 Lunch Break (Kısa Film)
2011 Crulic - drumul spre dincolo (Seslendirme)
2010 Principles of Life
2010 Muhbir
2010 Schaste moe
2009 Cealalta Irina
2009 Paris'te son konser
2009 Amintiri din epoca de aur
2009 Politist, adjectiv
2008 Mar nero
2007 Interior. Scara de bloc (Kısa Film)
2007 4 ay, 3 hafta, 2 gün
2006 Second in Command (Video)
2005 Femeia visurilor
2005 The Marksman (Video)
2005 Snuff-Movie
2002 Les percutés
2002 Mekhanicheskaya syuita
1999 Faimosul paparazzo
1999 Diplomatic Siege
1993 Liceenii în alerta

Televizyon

2014 Transporter: The Series
2011 Crematorio
2008 Serviciul Omoruri
2004 Le père Goriot (TV Filmi)
2003 Une place parmi les vivants (TV Filmi)
2002 Accords et à Cris (TV Filmi)
2002 Azazel (TV Filmi)
2001 Vertiges
2000 Natures mortes (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Vlad Ivanov Fotoğrafları

Vlad Ivanov Fotoğrafları Vlad Ivanov Fotoğrafları Vlad Ivanov Fotoğrafları Vlad Ivanov Fotoğrafları Vlad Ivanov Fotoğrafları