Vladimir Burlakov

Vladimir Burlakov
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1987
Doğum Yeri:Moskova

Rus asıllı Alman aktör.

Im Angesicht des Verbrechens (2010), Deutschland 83 (2015) ve Marco W. - Türk Cezaevinde 247 Gün (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Iron Sky: The Coming Race
2018 War Photographer
2016 Die Geschwister
2016 Stadtlandliebe
2015 Macho Man
2014 Nachthelle
2013 Scherbenpark
2012 Ausgerechnet Sibirien

Televizyon

2018 Deutschland 86
2018 Chaos-Queens
2017 Abgestempelt
2017 Charlotte Link - Die letzte Spur (TV Filmi)
2017 Mata Hari: Tanz mit dem Tod (TV Filmi)
2017 Mordkommission Königswinkel (TV Filmi)
2017 Verliebt in Amsterdam (TV Filmi)
2016 Tatort
2016 Jack the Ripper (TV Filmi)
2016 Mitten in Deutschland: NSU (Mini Dizi)
2015 Deutschland 83
2015 SOKO Köln
2015 Das goldene Ufer (TV Filmi)
2015 Der Himmel zwischen den Welten (TV Filmi)
2015 Nele in Berlin (TV Filmi)
2014 Wilsberg
2014 Die Hebamme (TV Filmi)
2013 Der letzte Bulle
2013 Der Staatsanwalt
2013 Die letzte Spur
2013 Schimanski
2013 Verbrechen
2013 Alfred Brehm - Die Gefühle der Tiere (Belgesel Dizi)
2013 Der Clan - Die Geschichte der Familie Wagner (TV Filmi)
2013 Schneewittchen muss sterben (TV Filmi)
2013 Tödliche Versuchung (TV Filmi)
2013 Eine mörderische Entscheidung (Belgesel Film)
2011 Der Kriminalist
2011 Kommissarin Lucas
2011 SOKO Stuttgart
2011 Marco W. - 247 Tage im türkischen Gefängnis (TV Filmi)
2010 Im Angesicht des Verbrechens
2010 Schurkenstück (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Vladimir Burlakov Fotoğrafları

Vladimir Burlakov Fotoğrafları Vladimir Burlakov Fotoğrafları Vladimir Burlakov Fotoğrafları Vladimir Burlakov Fotoğrafları Vladimir Burlakov Fotoğrafları