Volkmar Kleinert

Volkmar Kleinert
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.9.1938
Doğum Yeri:Dresden

Alman oyuncu.

Oyunculuk kariyerinde 130'dan fazla filmde rol almıştır. Başkalarının Hayatı (2006), Der Clown (1998) ve Krupp - Eine deutsche Familie (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Lara
2010 Boxhagener Platz
2008 Die Tränen meiner Mutter
2006 Başkalarının Hayatı
2004 Der Schwimmer (Kısa Film)
1999 Helden wie wir
1995 Das Leben danach - Himmlische Aussichten (Kısa Film)
1994 Hasenjagd
1992 Cosima's Lexikon
1991 Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?
1989 Otto - Der Außerfriesische
1987 Johann Strauss - Der König ohne Krone
1987 Hasenherz
1987 Das Lachen (Kısa Film - Anlatıcı)
1986 Jan auf der Zille
1982 Die fliegende Windmühle (Seslendirme)
1980 Komödianten-Emil
1977 Die Flucht
1976 Philipp, der Kleine
1976 Das Licht auf dem Galgen
1975 Am Ende der Welt
1974 Die Wahlverwandtschaften
1973 Das zweite Leben des Friedrich Wilhelm Georg Platow
1972 Trotz alledem!
1971 Zeit der Störche
1971 KLK an PTX - Die Rote Kapelle
1970 Im Spannungsfeld
1969 Weite Strassen stille Liebe
1968 Leben zu zweit
1968 Die Toten bleiben jung
1965 Entlassen auf Bewährung
1965 Die Abenteuer des Werner Holt
1964 Engel im Fegefeuer
1959 Verwirrung der Liebe

Televizyon

2019 Donna Leon
2015 Spreewaldkrimi
2014 Helen Dorn
2012 Mord in Ludwigslust (TV Filmi)
2011 Der Kriminalist
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall
2009 In aller Freundschaft
2009 Ein starkes Team
2009 Tatort
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (Mini Dizi)
2008 Stolberg
2008 Polizeiruf 110
2008 Lilys Geheimnis (TV Filmi)
2007 Einsatz in Hamburg
2007 Du gehörst mir (TV Filmi)
2007 Der fremde Gast (TV Filmi)
2007 Afrika, mon amour (Mini Dizi)
2006 Nette Nachbarn küsst man nicht (TV Filmi)
2005 Kanzleramt
2004 Bloch
2004 Der Stich des Skorpion (TV Filmi)
2003 Rosa Roth
2002 SOKO Leipzig
2002 Im Namen des Gesetzes
2002 Der Solist - In eigener Sache (TV Filmi)
2001 Die Wache
2001 Die Kumpel
2000 Für alle Fälle Stefanie
1999 Der Clown
1998 Operation Noah (TV Filmi)
1997 Balko
1996 Kobra Takibi
1996 Der Clown (TV Filmi)
1995 Wilsberg
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1992 Haus Herzenstod (TV Filmi)
1992 Der unsichtbare Freund (TV Filmi)
1991 Agentur Herz
1990 Philotas (TV Filmi)
1990 Nathan der Weise (TV Filmi)
1990 König Phantasios (TV Filmi)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV Filmi)
1990 Bismarck (Mini Dizi)
1989 Die ehrbaren Fünf (TV Filmi)
1989 Die gläserne Fackel (Mini Dizi)
1988 Spuk von draußen
1988 Passage (TV Filmi)
1988 Der blaue Boll (TV Filmi)
1987 Freischütz in Berlin (TV Filmi)
1987 Der unbekannte Großvater (TV Filmi)
1986 Jorinde und Joringel (TV Filmi)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV Filmi)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV Filmi)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (TV Filmi)
1985 Außenseiter (TV Filmi)
1983 Pianke (TV Filmi)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (TV Filmi)
1983 Die Schöne und das Tier (TV Filmi)
1983 Alleinstehend (TV Filmi)
1982 Das große Abenteuer des Kaspar Schmeck
1982 Komm mit mir nach Chicago (TV Filmi)
1982 Generalprobe (TV Filmi)
1982 Ein Tag aus Goethes Kindheit (TV Filmi)
1981 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV Filmi)
1981 Der Leutnant Yorck von Wartenburg (TV Filmi)
1980 Gevatter Tod (TV Filmi)
1980 Die Drachenprinzessin (TV Filmi)
1979 Verlobung in Hullerbusch (TV Filmi)
1979 Professor Tarantoga und sein seltsamer Gast (TV Filmi)
1979 Pinselheinrich (TV Filmi)
1979 Die Birke da oben (TV Filmi)
1979 Aber Vati! (Mini Dizi)
1978 Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV Filmi)
1977 Die Verführbaren (TV Filmi)
1977 Die Schildbürger (TV Filmi)
1977 Dantons Tod (TV Filmi)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel
1975 Zum Beispiel Flick (TV Filmi)
1975 Steckbrief eines Unerwünschten (Belgesel Film) 
1974 Warum kann ich nicht artig sein? (TV Filmi)
1974 Nachtasyl (TV Filmi)
1974 Die eigene Haut (TV Filmi)
1972 Seegeschichten (TV Filmi)
1972 Die große Reise der Agathe Schweigert (TV Filmi)
1972 Die Ballade von der Geige (TV Filmi)
1972 Gefährliche Reise (Mini Dizi)
1972 Das Geheimnis der Anden (Mini Dizi)
1971 Artur Becker
1971 Rottenknechte (Mini Dizi)
1969 Verschwörung (TV Filmi)
1969 Die Dame aus Genua (TV Filmi)
1968 Ich - Axel Caesar Springer
1968 Wege übers Land (Mini Dizi)
1967 Zwanzig Zahnbürsten (TV Filmi)
1967 Kinder der Sonne (TV Filmi)
1967 Geliebter Herr Kollege (TV Filmi)
1967 Der Steckbrief (TV Filmi)
1966 Jagdgesellschaft (TV Filmi)
1966 Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV Filmi)
1966 Geheimkommando Bumerang (Mini Dizi)
1965 Testpersonen (TV Filmi)
1965 Episoden vom Glück (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Volkmar Kleinert Fotoğrafları

Volkmar Kleinert Fotoğrafları Volkmar Kleinert Fotoğrafları Volkmar Kleinert Fotoğrafları Volkmar Kleinert Fotoğrafları Volkmar Kleinert Fotoğrafları