Vondie Curtis-Hall

Vondie Curtis-Hall
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.09.1950
Doğum Yeri:Detroit

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Romeo ve Juliet (1996), Sonun Başlangıcı (1993) ve Kırık Ok (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Residue
2022 18 ½
2020 Maison de nuit
2019 Harriet: Özgürlük Ateşi
2018 Come Sunday
2018 Breaking Brooklyn
2018 The Row (Kısa Film)
2015 Experimenter
2014 Anarşi
2013 Black Nativity
2009 Life Is Hot in Cracktown
2009 Bad Lieutenant - Escale à la Nouvelle-Orléans
2008 Crenshaw Nights (Kısa Film)
2007 Talk to Me
2007 Honeydripper
2000 Turn It Up
1997 Le secret du bayou
1997 Gridlock'd
1996 Romeo ve Juliet
1996 Kırık Ok
1996 Dr. Hugo (Kısa Film)
1996 Cennet Mahkumları
1995 Tuesday Morning Ride (Kısa Film)
1994 dropp Squad
1994 Crooklyn
1994 Açık Tehlike
1993 Sugar Hill
1993 Sonun Başlangıcı
1992 Les mambo kings
1992 İhtiras Balığı
1991 Un bon flic
1991 Healing Hurts
1990 Zor Ölüm 2
1989 Kara Yağmur
1989 Gizem Treni
1988 Blue-Jean Cop (Seslendirme)
1988 Amerika Rüyası

Televizyon

2022 Triage (TV Filmi)
2019 Evil
2019 For the People
2017 Rosewood
2016 Spark
2015 Daredevil
2014 Tin Man (TV Filmi)
2014 Chasing Life
2012 NYC 22
2011 New York - Unité spéciale
2011 A Gifted Man
2010 Lens on Talent
2009 Fear Itself
2009 Criminal Minds
2007 Médium
2006 New York - Police judiciaire
2005 LAX
2004 Soul Food
2004 Légitimes défenses (TV Filmi)
2004 Dense (TV Filmi)
2003 Missing: disparus sans laisser de trace
2003 Fastlane
2002 Soprano Ailesi
2001 Urgences
2000 Freedom Song (TV Filmi)
2000 Ali - Un héros, une légende (TV Filmi)
1999 Sirens (TV Filmi)
1999 Chicago Hope, la vie à tout prix
1997 Don King: Only in America (TV Filmi)
1995 Zooman (TV Filmi)
1994 South Central
1994 La revanche de l'Ouest (TV Filmi)
1994 La loi de Los Angeles
1994 Keys (TV Filmi)
1993 Fallen Angels
1993 A la recherche de mon fils (TV Filmi)
1993 Les ailes du destin
1992 Murder Without Motive: The Edmund Perry Story (TV Filmi)
1992 Le bar de l'angoisse
1992 L'ombre de vérité (TV Filmi)
1992 Guerres privées
1991 The Trials of Rosie O'Neill
1991 China Beach
1991 Au coeur du rapt (TV Filmi)
1990 Emeutes en Californie (TV Filmi)
1990 Cop Rock
1989 A Man Called Hawk

Yönetmen

2022 Residue
2006 Waist Deep
2001 Glitter
2001 Mariah Carey: Never Too Far (Kısa Video)
1997 Gridlock'd

Televizyon

2018 Faith Under Fire (TV Filmi)
2016 Toni Braxton: Unbreak My Heart (TV Filmi)
2012 23 ans d'absence (TV Filmi)
2008 The Starter Wife
2008 Dedikoducu Kız
2008 Boston Justice
2006 Sleeper Cell
2005 The Shield
2004 Rédemption - Itinéraire d'un chef de gang (TV Filmi)
2002 MDs
2002 Firefly
2002 Urgences

Yapımcı

2019 Con Esperanza (Kısa Film)
1992 112th & Central: Through the Eyes of the Children (Belgesel)

Senaryo

2022 Residue
2006 Waist Deep
1997 Gridlock'd

Görev Aldığı Yapımlar

Vondie Curtis-Hall Fotoğrafları

Vondie Curtis-Hall FotoğraflarıVondie Curtis-Hall FotoğraflarıVondie Curtis-Hall FotoğraflarıVondie Curtis-Hall FotoğraflarıVondie Curtis-Hall Fotoğrafları