Wan Hanafi Su

Wan Hanafi Su
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1950
Doğum Yeri:Terengganu

Malezyalı oyuncu ve şarkı sözü yazarı. Tam adı Bin Wan Wan Hanafi Su'dur.

Çırak (2016), Bunohan: Return to Murder (2011) ve Clash of Empires - Die Schlacht um Asien (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 LuQman
2016 Çırak
2015 Polis Evo
2014 Lelaki harapan dunia
2013 Gangster Wars
2013 Hari-Hari Terakhir Seorang Seniman (TV Filmi)
2013 Dua Kalimah
2012 Prince of the City
2012 Halim Munan
2011 Bunohan
2011 The Malay Chronicles: Bloodlines

Görev Aldığı Yapımlar

  • Çırak, Apprentice , 2016, Oyuncu

Wan Hanafi Su Fotoğrafları

Wan Hanafi Su FotoğraflarıWan Hanafi Su FotoğraflarıWan Hanafi Su FotoğraflarıWan Hanafi Su FotoğraflarıWan Hanafi Su Fotoğrafları