Wendi McLendon-Covey

Wendi McLendon-Covey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.10.1969
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Wendy Anne McLendon'dır. California State University Long Beach yazarlık bölümünden mezun oldu. 2011 yılında LA Comedy Shorts Film Festivali'nden Commie Ödülü'nü ve 2012 yılında La Femme Film Festivali'nde en iyi kadın komedyen ödüllerini kazandı.

The Goldbergs (2019), Reno 911! (2008), Rules of Engagement (2013) ve Lovespring International (2006) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Sick Girl
2021 Breaking for Whales
2020 Long Weekend
2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2020 Sylvie
2019 Imaginary Order
2019 Aly & AJ: Star Maps (Kısa Video)
2019 Erkekler Ne İster?
2018 Papi Chulo
2018 Goosebumps 2: Haunted Halloween
2018 Durumunu Güncelle
2017 The Mix Up (Kısa Film)
2017 Speech & Debate
2017 Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
2016 Army of One
2015 The Breakup Girl
2015 Hello, My Name Is Doris
2014 The Single Moms Club
2014 Karışık Aile
2014 Erkek Aklı 2
2014 Date and Switch
2014 Cuban Fury
2014 A Merry Friggin' Christmas
2013 All American Christmas Carol
2013 10 Rules for Sleeping Around
2012 Christmas Is Ruined (Kısa Film)
2012 Holiday Road
2012 Dikkat Bebek Var!
2011 Sometimes Pretty Girls (Kısa Film)
2011 Nedimeler
2011 Fully Loaded
2010 Prenatal Pole Dancing DVD (Kısa Film)
2010 Tug
2010 Public Relations
2010 Yeni Yıl Köpekleri'nin Peşinde (Video)
2010 Starlight & Superfish
2010 Douchebag
2009 Boutonniere (Kısa Film)
2009 Spooner
2009 Jesus People: The Movie
2009 Creepshow Raw: Insomnia (Kısa Video)
2008 Hayalet Sevgili
2007 Goldfish (Kısa Film)
2007 Reno 911!: Miami
2007 Cook Off!
2007 Closing Escrow
2005 Tatlı Cadı
2001 Henry and Marvin (Kısa Film)

Televizyon

2020 M.O.D.O.K.
2020 Reno 911!
2020 Big City Greens (Seslendirme)
2020 The Goldbergs
2019 Bob's Burgers (Seslendirme)
2019 The News Tank
2019 Mike Tyson Mysteries (Seslendirme)
2019 Schooled
2018 The Goldbergs: 1990-Something (TV Filmi)
2017 Tales from Radiator Springs (Seslendirme)
2017 Pickle and Peanut (Seslendirme)
2016 American Dad! (Seslendirme)
2015 Long Live the Royals (Mini Dizi – Seslendirme)
2014 TripTank (Seslendirme)
2013 Rules of Engagement
2013 Modern Family
2013 I Hate My Teenage Daughter
2012 Blake Shelton's Not So Family Christmas
2012 The Looney Tunes Show (Seslendirme)
2012 Wedding Band
2012 The Soup
2012 Cleveland Ateşi
2012 Waffle Hut (TV Filmi)
2012 Kings of Van Nuys (TV Filmi)
2011 Svetlana
2011 Cougar Town
2010 Dick Tracy Special (TV Filmi)
2009 Waverly Büyücüleri
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson
2009 10 Things I Hate About You
2008 The Office
2008 Kath & Kim
2008 Greek
2008 G.I.L.F.
2006 Lovespring International

Yapımcı

2012 Janeane from Des Moines
2007 Cook Off!

Televizyon

2020 The Goldbergs
2008 G.I.L.F.

Senaryo

2007 Cook Off!

Televizyon

2008 G.I.L.F.

Görev Aldığı Yapımlar

Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları

Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları Wendi McLendon-Covey Fotoğrafları