Will Poulter

Will Poulter
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.1.1993
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı William Jack Poulter'dir. Annesi Caroline hemşire ve babası kardiyoloji profesörüdür. Rambo'nun Oğlu (2007), Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu (2010) ve Bu Nasil Aile! (2013) filmleriyle tanınmıştır.

2010 yılında yayınlanan School of Comedy adlı dizinin 5 bölümünün senaryosunu ve 2015 yılı yapımı A Plea for Grimsby isimli kısa filmin ise yapımcılığını yapmıştır.

Filmografi

2019 Bainne (Kısa Film)
2019 Ritüel
2018 Black Mirror: Bandersnatch
2018 The Little Stranger
2018 Labirent: Son İsyan
2017 Detroit
2017 War Machine
2016 Kids in Love
2015 Diriliş
2015 A Plea for Grimsby (Kısa Film)
2014 Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Glassland
2014 Plastic
2013 We're the Millers: The Miller Makeovers (Kısa Film)
2013 Bu Nasıl Aile!
2011 Wild Bill
2010 Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2007 Rambo'nun Oğlu

Televizyon

2011 The Fades (Mini Dizi)
2010 School of Comedy
2008 Lead Balloon
2008 Comedy Lab
2007 Comedy: Shuffle

Görev Aldığı Yapımlar

Will Poulter Fotoğrafları

Will Poulter Fotoğrafları Will Poulter Fotoğrafları Will Poulter Fotoğrafları Will Poulter Fotoğrafları Will Poulter Fotoğrafları