Will Wernick

Will Wernick
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.8.1982

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kaçış Odası (2017), Alone (2010) ve Follow Me (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Follow Me
2017 Kaçış Odası
2016 Valley Heist (Kısa Film)
2014 4 Point Oh!? (Kısa Film)
2013 Nacho Cosmo (Kısa Film)
2010 Alone
2007 Mr. Miller Dahl (Kısa Video)

Televizyon

2014 The Breaks (TV Filmi)

Yapımcı

2020 Follow Me
2019 Laws of the Universe (Kısa Film)
2017 Kaçış Odası
2016 Valley Heist (Kısa Film)
2012 Frigid (Kısa Film)
2012 Temper's Karma
2011 Boss' Weekend (Kısa Film)
2011 Taking the Cake (Kısa Belgesel)
2010 Alone
2007 Mr. Miller Dahl (Kısa Video)

Televizyon

2014 The Breaks (TV Filmi)

Senaryo

2020 Follow Me
2017 Kaçış Odası
2010 Alone

Görev Aldığı Yapımlar

Will Wernick Fotoğrafları

Will Wernick Fotoğrafları Will Wernick Fotoğrafları Will Wernick Fotoğrafları Will Wernick Fotoğrafları Will Wernick Fotoğrafları