William Brent Bell

William Brent Bell
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.9.1970
Doğum Yeri:Kentucky

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Brahms: The Boy II (2020), Lanetli Çocuk (2016) ve İçimdeki Şeytan (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Brahms: The Boy II
2016 Lanetli Çocuk
2013 Wer
2012 İçimdeki Şeytan
2006 Stay Alive
1997 Sparkle and Charm

Yapımcı

2017 Anne Dark (Kısa Film)
1997 Sparkle and Charm

Senaryo

2013 Wer
2012 İçimdeki Şeytan
2006 Stay Alive
1997 Sparkle and Charm

Görev Aldığı Yapımlar

William Brent Bell Fotoğrafları

William Brent Bell Fotoğrafları William Brent Bell Fotoğrafları William Brent Bell Fotoğrafları William Brent Bell Fotoğrafları William Brent Bell Fotoğrafları