William Eubank

William Eubank
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.11.1982
Doğum Yeri:Massachusetts

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Sinyal (2014), Love (2011) ve Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Derin Sular
2014 Sinyal
2011 Love

Yapımcı

2006 Dust of Life

Senaryo

2014 Sinyal
2011 Love

Görev Aldığı Yapımlar

William Eubank Fotoğrafları

William Eubank Fotoğrafları William Eubank Fotoğrafları William Eubank Fotoğrafları William Eubank Fotoğrafları William Eubank Fotoğrafları