Wilson Yip

Wilson Yip
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.10.1963
Doğum Yeri:Hong Kong

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Asıl adı Yip Wai-Shun'dur. Yip Man (2008-2010-2015-2019) serisi ve Saat po long (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Yip Man 4
2017 Saat po long: Taam long
2015 Yip Man 3
2015 Chung seung wan siu
2011 Hoi sum moh fat
2011 Sien lui yau wan
2010 Yip Man 2
2008 Yip Man
2007 Dou foh sin
2006 Adaletin Sembolü
2005 Saat po long
2004 Fei hap Siu bak lung
2004 Da cheng xiao shi
2002 Ng goh haak gwai dik siu nin
2002 Gon chaai lit feng
2001 2002
2000 San tau chi saidoi
2000 Chu Lai Yip yu Leung San Pak
1999 Bao lie xing jing
1998 Sun faa sau si
1997 Hui zhuan shou shi
1997 Ng yan ji dai
1996 Wong Gok fung wan
1995 Mai gaan faan
1995 Ye ban yi dian zhong

Yapımcı

2018 Marauder
2015 Saat po long 2
2010 Faa tin hei si 2010

Senaryo

2005 Saat po long
2004 Fei hap Siu bak lung
2004 Da cheng xiao shi
2002 Ng goh haak gwai dik siu nin
2002 Gon chaai lit feng
2001 2002
2000 Chu Lai Yip yu Leung San Pak
1999 Bao lie xing jing
1998 Sun faa sau si
1997 Ng yan ji dai
1996 Gwai gek yuen: Ging ching yim lui long

Oyuncu

2015 12 gam ngap
2011 Ji keung hei si 2011
2007 Hei wong ji wong
2003 Tai yang wu zhi
2002 Zouhou qiang
2002 Sun jaat si mui
2002 Obake yashiki (Kısa Film)
2002 Fung lau ga chuk
2002 Chuet sai hiu B
2001 Yuen mong shu
2001 Sui jeuk fun ji
2001 Maai hung paak yan
2001 Hung bou yit sin ji Dai tao gwai ying
2000 Huo xing gui ji
1997 Hui zhuan shou shi
1996 Wong Gok fung wan
1994 Feng chen san nu xia
1992 Tong dang zhi jie tou ba wang
1990 Shou hu fei long
1989 Xiao xiao xiao jing cha
1989 Xiao sa xian sheng
1988 Fei mau lau long gei

Görev Aldığı Yapımlar

Wilson Yip Fotoğrafları

Wilson Yip Fotoğrafları Wilson Yip Fotoğrafları Wilson Yip Fotoğrafları Wilson Yip Fotoğrafları Wilson Yip Fotoğrafları