Yorumlar (50 yorum)
10 Aksa16.11.2018 05:36
Ben izlemedim ama güzele benziyo ben 3 yaşımdan beri hayranıyım winxin world of winx,winx club,winx club okyanusun gizemi,winx club kayıp krallık benim için hiç farketmez çoooooooooook güzel çantam herşeyim winxli
10 Damla önal25.11.2015 05:47
Cooooooooooooookkkkkkkguzellllllllllsizede öneririm ben bunun sinemasına gittim ve winx ten en sevdiğim Musa coooooooooookk guzellllllllllllllve mukemmelllllllllll
10 naznisa25.10.2015 05:37
ben çok beyendim şarkısıda çok güzel olmuş
10 bloom05.09.2015 02:44
ben en çok şarkısını beğendim ve sürekli izlemek istiyorum
10 meryem orhan13.08.2015 05:58
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookgüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzel
10 öykü nazlıoğlu25.06.2015 06:40
harika bi film
10 zeynep20.06.2015 01:32
çok güzel bir filim bayıldım
10 Pınar Duran05.06.2015 09:34
Miusa,ben istiyorum. Yazabilir misin?
7 zeliş ulaş11.04.2015 08:24
Acılmıyorki yorum yapıym Zeliha ulaş
0 cloria lans04.04.2015 09:04
açılmıyoooooo
10 berlin04.04.2015 05:01
muisa atma sen muisa değilsin
9 esma27.03.2015 09:28
cok güzel film
0 Bloom 10.01.2015 10:52
Ben bloom hayranıyım evimde bloom un bazı elbiseleri var ayrıca bütün oyuncak koleksiyonu var blooooom a bayılıyorum
10 Şengün gshshss10.01.2015 07:15
İzleyemediiiiimmmmmmmm
10 elifsahinoz28.12.2014 01:45
ben izleyemiyorum ama yinede filmin fragmanını çok sevdim
10 Muisa13.12.2014 08:32
Selam ben Miusa. Naılsınız WİNX hayranları hayran kartı isteyen var mı :) ?
3 Ceren adıgüzel09.12.2014 07:56
Filmi nerede izlediniz
10 bloom06.12.2014 10:51
harikaydıııııı
10 Begüm Güner04.12.2014 05:40
Ben winx kahramanarından en çok Blumu seviyorum ve bayılıyorum.O filmi seyrettim. Çok güzel bir film.Çok sevdim.Benimde herşeyim winxden Blulu.O filmi yüz defa bile seyretsem hiç ama hiç sıkılmam.Hayatta sıkılmam.
10 aleyna nur beyaz02.12.2014 04:52
ben winx hayranıyım bütün bölümlerini izledim ve bununda çıkmasını bekliyorum hayla ki izleye biliyim bende çantası her şeyim winxli
4 ceylin ay 30.11.2014 12:52
Nasıl izleniyo
10 musa miyusa26.11.2014 07:28
izlemek geliyor içimden ama izleyemiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
10 selin gül bahar25.11.2014 04:18
daha izlemedim şimdi izliyorum
10 Damla sus yalan atma16.11.2014 05:24
Damla tekirdağ maxidr yok gidemedin diye herkezi kandırip hava atmaya calisma yemezler cnm sen anca.kendini kandirirsin :D
0 Stella14.11.2014 08:56
Filmini izlemek istiyorum .Güzel bir animasyon filme benziyor .
0 Stella14.11.2014 08:55
Filmini izlemek istiyorum .Güzel bir animasyon filme benziyor .
10 suedakösen06.11.2014 11:10
bu filim çok güzel bunu disnep çanılda izledim sanki gerçek
10 tek03.11.2014 03:30
ben hiç izleyemedim ama filme bayılıyorum
8 Bloom01.11.2014 11:30
Bu film cok guzele benziyo ama karalterler cok garip gozukuyo
8 ceylin cansever31.10.2014 03:33
bende izlicem
10 ilayda tatlıoğlu25.10.2014 05:24
İZLEDİM MÜKEMMEL 13 YAŞINDAYIM HALEN İZLİYORUM :D tavsiye ederimmm
10 Meryem Şahin25.10.2014 05:03
Acaba bu film hangi internet sitesinde yayınlanacak.
10 elif akcan23.10.2014 04:32
gitim suuuuuper
10 Ebrar Başoğlu (Bloom)23.10.2014 10:16
Ben gidecektim ama babam çok pahalı diyor 9TL bunun neresi pahalı ama ben kaçırmam babam götürmezse Öldürcem kendimi....
10 Zeynep mağat19.10.2014 07:12
Çok güzeli az
10 yumi bloom19.10.2014 11:48
Been bakamadim nasildi?
10 ilayda19.10.2014 10:51
giticem
8 dilan18.10.2014 01:34
güzele benziyo izlicem
10 bloom daphne18.10.2014 12:28
izlemek istiyorum
9 meriç yurtseven18.10.2014 07:31
kalbim koptu.
10 bilge tekeli12.10.2014 03:51
İzlemek istiyorum
10 bilge tekeli12.10.2014 03:50
İzlemek istiyorum
10 damla çelik12.10.2014 03:13
ben gittim çok güzeldi sizler gittinizmi
10 damla çelik12.10.2014 03:12
ben tekirdağ maxi de gittim ve çok beğendim
10 Zeynep mağat05.10.2014 02:36
Çok güzel teşekkür ederim
10 sıla04.10.2014 05:50
Harika bişey
10 Bloom Sky03.10.2014 05:04
Bugün sinemaya gittim ama tekirdagda gosterimde degil cok uzuldum cunku film 5.sezona ait eklenmeyebilir
10 Bloom Sky03.10.2014 05:04
Bugün sinemaya gittim ama tekirdagda gosterimde degil cok uzuldum cunku film 5.sezona ait eklenmeyebilir
10 Bloom stella03.10.2014 05:01
Bu film italyanca ve italyada yapıldı çünk[ filmin yönetmeni oyunculari italyada dogdu
10 hande dereci03.10.2014 03:50
winx okyanus gizemi gerçekten harika ama neden bu fim itayada yapıldı ve neden dili italayanca bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve fimi nasıl yapıldını öğrenmek istiyorum